Stadsfestival Hilversum 2024: zaterdag 29 juni. Start kaartverkoop! — Stadsfestival Hilversum

Stadsfestival Hilversum 2024: zaterdag 29 juni. Start kaartverkoop!

We zijn nog steeds enorm aan het nagenieten van afgelopen zaterdag. Wat was het fijn en bijzonder om met jullie allemaal de eerste editie van Stadsfestival Hilversum te vieren!

We zijn overrompeld door jullie positieve reacties. Met ruim 5.500 bezoekers werd het een groot succes en zitten we vol energie om het volgend jaar weer te doen. Dus we pakken meteen door! Pak je festivalagenda erbij en zet zaterdag 29 juni 2024 daar met sierlijke letters in, want dan vindt de tweede editie van Stadsfestival Hilversum plaats op het marktplein!

We gaan de komende periode hard aan de slag met het programma, dat we zullen communiceren wanneer het rond is. Hierna zullen we ook de reguliere kaartverkoop starten.

Heb jij blind vertrouwen in de tweede editie en ben je er sowieso bij? Dat willen we belonen met een zeer beperkt aantal super early bird tickets. Deze tickets kosten €25 voor volwassenen en €20 voor jeugd van 12 t/m 17 jaar (ex. servicekosten). Dit is een tientje goedkoper dan de early bird tickets van de eerste editie. Dit beperkte aantal super early birds gaat maandag a.s. om 20:00 uur in de verkoop via stadsfestivalhilversum.nl/tickets. Kinderen onder de 12 hebben net als afgelopen editie gratis toegang.

We zijn dankbaar en trots dat we Stadsfestival Hilversum 2023 op deze manier hebben kunnen organiseren en willen jullie enorm bedanken voor de support, alle fijne reacties en de geweldige sfeer van onze eerste editie.

Tot zaterdag 29 juni 2024!
– Team Stadsfestival Hilversum